Dores Herstelzorg: alle aandacht voor uw herstel

4 juni 2020

In Hilversum en in het Noord-Brabantse Velp biedt Dores Herstelzorg alle aandacht aan ouderen die moeten herstellen van een operatie of tijdelijk niet thuis kunnen wonen, zodat ze daarna weer veilig en verantwoord naar huis te kunnen gaan. Op de locaties staan onze teams klaar om elke dag de zorg op maat te leveren.

Inspannen én ontspannen midden in het groen

Villa Overbosch ligt aan de zuidelijke rand van Hilversum, tegen het Huydecopersbos. De landschapstuin en het nabijgelegen natuurgebied bieden de ideale omgeving om te herstellen en gezond te ontspannen. De locatie is van alle moderne gemakken voorzien. En met de verschillende creatieve activiteiten die georganiseerd worden, houden wij ook de geest gezond.

In Velp (Noord-Brabant) ligt Residentie Mariëndaal. Het voormalige klooster heeft met zijn historische elementen en parkachtige tuinen in Engelse stijl een unieke sfeer. De omliggende vijvers en wandelpaden zijn ideaal voor een wandeling of, als het kan, de oefeningen van de dag. Naast creatieve activiteiten kunnen onze cliënten aansluiten bij de yogalessen of gezamenlijke gym.

Alle aandacht voor uw herstel

Dores Herstelzorg is een nieuw zorglabel van Korian Nederland. Korian Nederland is onderdeel van de Korian Groep, een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning voor ouderen in Europa. Wij gaan verder dan de dagelijkse medische zorg. Met onze persoonlijke en positieve aanpak staat de cliënt echt centraal, zodat onze experts de beste zorg kunnen leveren.

Meer informatie over onze zorg?

Op onze website vindt u al veel informatie over onze zorg, onze locaties en de praktische zaken. Heeft u een andere vraag of wilt u graag een persoonlijk advies? Bel ons op 085 – 80 87 030. Wij staan u graag te woord.