Onze kijk op uw herstel

Al onze aandacht gaat uit naar uw herstel, met als belangrijkste doel u veilig en verantwoord weer naar huis te laten gaan. Om dat te bereiken gaan wij voor een positieve aanpak en bieden we zorg op kleinschalig niveau. Want in een hechte en stimulerende omgeving kunnen we u de aandacht geven die u verdient.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Dores-Herstelzorg-01-scaled.jpg

Nieuwe start

Na een geschiedenis onder een vorige zorgorganisatie, zijn sinds 2020 onze herstelzorglocaties onder de vlag van Dores Herstelzorg een nieuwe fase in gegaan.

Gezamenlijke zorg

Wij hechten veel waarde aan de expertise van onze medewerkers. Daarom betrekken we onze artsen en verpleegkundigen nadrukkelijk bij het opstellen van ons beleid. Ze komen daarvoor regelmatig in werkgroepen samen.

Korian Nederland

Dores Herstelzorg is onderdeel van Korian Nederland. De Korian Groep is een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning voor ouderen in Europa. Waarom? Wij kijken verder dan de dagelijkse medische zorg. Wij werken volgens een écht persoonlijke aanpak, waarbij positiviteit en kwaliteit van leven altijd centraal staan. Naast Dores Herstelzorg maken ook Stepping Stones, Hestia Zorg en Het Gouden Hart deel uit van de organisatie. Samen bieden zij een breed aanbod van kleinschalige zorgconcepten in Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Binnen de Korian Groep hebben we een MVO-strategie ontwikkeld, om zo een voortdurend verbeteringsproces tot stand te kunnen brengen op basis van onze waarden. We hebben ons geëngageerd aan 15 verbintenissen, waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. Meer weten? Download hier onze MVO brochure.

Wat vinden anderen van onze zorg

Met onze kijk op zorg hopen we u natuurlijk optimaal van dienst te zijn. Of dat zo is? Dat oordeel laten we graag over aan onze cliënten en hun familie. Daarom delen we graag hun ervaringen via Zorgkaart Nederland. Dit is de grootste beoordelingswebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg.