Onze kijk op uw herstel

Al onze aandacht gaat uit naar uw herstel, met als belangrijkste doel u veilig en verantwoord weer naar huis te laten gaan. Om dat te bereiken gaan wij voor een positieve aanpak en bieden we zorg op kleinschalig niveau. Want in een hechte en stimulerende omgeving kunnen we u de aandacht geven die u verdient.

Wij hechten veel waarde aan de expertise van onze medewerkers. Daarom betrekken we onze artsen en verpleegkundigen nadrukkelijk bij het opstellen van ons beleid. Ze komen daarvoor regelmatig in werkgroepen samen.

Herstellende vrouw in rolstoel maakt buiten een wandeling met begeleiding

Nieuwe start

Na een geschiedenis onder een vorige zorgorganisatie, zijn sinds 2020 onze herstelzorglocaties onder de vlag van Dores Herstelzorg een nieuwe fase in gegaan.

Onderdeel van Korian Nederland

Dores Herstelzorg is onderdeel van Korian Nederland. De Korian Groep is een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning voor ouderen in Europa. Waarom? Wij kijken verder dan de dagelijkse medische zorg. Wij werken volgens een écht persoonlijke aanpak, waarbij positiviteit en kwaliteit van leven altijd centraal staan. Naast Dores Herstelzorg maken ook Stepping Stones, Hestia Zorg, Het Gouden Hart en Rosorum deel uit van de organisatie. Samen bieden zij een breed aanbod van kleinschalige zorgconcepten in Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Binnen de Korian Groep hebben we een MVO-strategie ontwikkeld, om zo een voortdurend verbeteringsproces tot stand te kunnen brengen op basis van onze waarden. We hebben ons geëngageerd aan 15 verbintenissen, waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. Meer weten? Download onze MVO brochure.

De clientenraad

Wie bepaalt dan of we het zelf goed doen? Dat zijn in de eerste plaats de bewoners en hun naasten. Daarom hebben wij een cliëntenraad in het leven geroepen. De doelstellingen van de cliëntenraad vindt u in het jaarplan. De actieve cliëntenraad behartigt de belangen van alle bewoners en hun naasten binnen Korian Nederland. Ze zijn erg betrokken en hebben veel inspraak. Samen bewaken en bouwen we een zo goed mogelijke zorgverlening. En spelen we in op praktische ontwikkelingen en wensen. Zo houden we samen de cliënttevredenheid op hoog niveau. Benieuwd naar de activiteiten van de cliëntenraad? Bekijk hier het jaarverslag van 2020.

Wilt u contact opnemen met de cliëntenraad? Stuur dan gerust een e-mail naar cr@korian.nl.

Wat vinden anderen van onze zorg

Met onze kijk op zorg hopen we u natuurlijk optimaal van dienst te zijn. Of dat zo is? Dat oordeel laten we graag over aan onze cliënten en hun familie. Daarom delen we graag hun ervaringen via Zorgkaart Nederland. Dit is de grootste beoordelingswebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg.