Vakantiewerk

Jouw vakantieliefde is deze zomer 83 bij Dores herstelzorg

Ben je op zoek naar vakantiewerk en lijkt het je leuk om iets te betekenen voor mensen die hard werken aan hun herstel? Dan hebben wij de vakantiebaan voor jou. Eén waar je veel leert, samenwerkt met leeftijdsgenoten en geen zorgachtergrond voor nodig hebt. Kom werken op één van onze mooie locaties, verdien lekker (€11,34 per uur!) en geef onze cliënten de tijd van hun leven. Dat is vakantiewerk waar je verliefd op wordt!

We zoeken een…

Locatietopper

Geen zorgachtergrond nodig

Wat je gaat doen

  • Je helpt bij de begeleiding van activiteiten, zoals het doen van spelletjes, wandelen of samen de krant lezen.
  • Je maakt iedere dag een gezellig praatje met onze bewoners.
  • Je ondersteunt bij het verzorgen van maaltijden (brood smeren, tafel dekken, koffiezetten, etc).
  • Je zorgt dat de kamers van de bewoners altijd spic en span zijn (even stoffen, bedden opmaken, de was doen, etc. Hoppa, zo weer schoon).
Check de hele vacature

Zorgtoppper

Minimaal afgerond tweede jaar Verzorgende IG met basiszorgstage en ADL-module/basiszorg vaardigheden. Of eerste jaar verpleegkundige niveau 4 of 5.

Wat je gaat doen

  • Je ondersteunt het zorgpersoneel met de verzorging van onze cliënten. Denk aan het verzorgen van maaltijden en het aan- en uitkleden.
  • Je zorgt elke dag voor een praatje of helpt mee met de oefeningen.
  • Je helpt met de huishoudelijke taken.
  • Je observeert, signaleert en rapporteert over het gedrag van onze bewoners.
  • Je draait mee in alle werkbesprekingen. Je bent tenslotte echt een onderdeel van ons team.
Check de hele vacature

Wie is Dores Herstelzorg?

Dores Herstelzorg biedt mensen die niet thuis kunnen herstellen, bijvoorbeeld na een operatie, een prettige plek om zich samen met onze experts volledig op hun herstel te richten. We omringen hen met alle nodige zorg en specialisten om zorg op maat te leveren. Zo kunnen zij veilig en verantwoord terug naar huis.

Hoe gaan wij om met corona?

Bij Dores Herstelzorg staat de veiligheid van onze bewoners en medewerkers voorop. We werken op dit moment met mondkapjes én volgen alle regels van het RIVM op. Uiteraard zonder dat onze zorg daaronder lijdt. Vragen hierover? Stel ze ons in de mail of tijdens je sollicitatiegesprek.