Ga jij bij ons aan de slag?

Hou je van afwisseling en uitdaging? Wil je veel leren en je kennis ontwikkelen? Dan is werken bij Dores Herstelzorg misschien wel iets voor jou.

Werken bij Dores Herstelzorg

Zoals onze naam al zegt helpen wij onze gasten met het herstellen na een operatie of bij revalidatie in het algemeen. Het doel is ze zo goed mogelijk voorbereiden op de thuissituatie zodat ze weer zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Daarbij gaan we doelgericht te werk met een focus op wat mensen nog wél kunnen. Dat betekent dat je soms ook wel streng moet zijn en bijvoorbeeld alleen je cliënt helpen als die er echt niet uit komt.

Je bent bij ons dus niet alleen verzorgende, maar ook gastvrouw of gastheer. Je bent het eerste contact voor cliënt en familie. Je ontvangt mensen, geeft een rondleiding en weet onze aanpak te vertalen naar de familie. Wij betrekken hen graag bij het proces. Dus houd je ook hen goed op de hoogte en geeft hen vertrouwen in de gezondheid en zelfredzaamheid van hun naaste. Zo kunnen zij ook thuis helpen met de oefeningen en het dieet.

Onze zorg sluit zoveel mogelijk aan op de thuissituatie van onze gasten. We hebben bijvoorbeeld niet de hele dag volgepland. Er is een optimale balans tussen behandelingen en uitrusten. Uiteindelijk gaat het erom dat mensen met een goed gevoel weer naar huis gaan en op een verantwoorde manier het normale leven weer oppakken.

Direct resultaat van jouw inzet

Wij geven je de ruimte om al je vaardigheden in te zetten. En daar zie je direct het resultaat van. Je ziet je cliënt steeds verder herstellen en zelfstandiger worden. Samen met andere professionals stem je de zorg af op de revalidatiedoelen. En we werken samen toe naar een verantwoorde thuissituatie. We geven oefeningen mee, bieden dieetadvies, en leren hen de juiste houdingen aan, bijvoorbeeld bij het koken of wassen.

Neem een kijkje op onze vacaturepagina voor de openstaande functies. Staat er geen passende functie tussen, maar ben je wel enthousiast over werken bij Dores Herstelzorg? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Heb je interesse in stage lopen bij één van onze locaties? Kijk voor meer informatie op onze stage pagina.