Bekijk deze locatie
Een heerlijke omgeving voor uw revalidatie

Welkom bij Residentie Mariëndaal

Kamers beschikbaar
Bekijk op de kaart

Aan de rand van Velp in Noord-Brabant vindt u Residentie Mariëndaal. Het voormalige klooster ligt prachtig tussen de bomen, in parkachtige tuinen volgens Engelse landschapsstijl. De vijvers, bospartijen en wandelpaden zijn de perfecte plek om aan de slag te gaan met uw herstel. Als het even kan, gaan wij dan ook naar buiten om uw oefeningen te doen. Ons team van zorgexperts staat voor u klaar om u te ondersteunen en de zorg te leveren die u nodig heeft.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij een  7,3

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

In het grand café serveren we een heerlijk kopje koffie of thee, lekker gebak of een borrel. U leest er ontspannen de krant, legt een puzzel of speelt een spelletje. En de omgeving is ideaal voor een blokje om of een stevige wandeling.

Fysiotherapeut
Ergotherapeut
Specialist ouderengeneeskunde
Kapper
Pedicure
Creatieve activiteiten
Yoga

Alles over Dores Herstelzorg en onze locaties in een overzichtelijke brochure?

Ons zorgteam

Samen met deze zorgexperts gaat u aan de slag. In Residentie Mariëndaal is ook een onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersoon aanwezig en ondersteunt u bij vragen over onvrijwillige zorg. Voor Residentie Mariëndaal is dit Nicole Kuijpers en ze is te bereiken via: nkuijpers@zorgbelang-brabant.nl.

Elke van het Erve

Locatiemanager a.i.

Gitty Arts

Teamleider

Monique van Hoek

Specialist ouderengeneeskunde

Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via 085 – 808 7030

Woonzorg en hotelzorg

Op deze locatie bieden we naast herstelzorg ook woonzorg en hotelzorg aan. Hotelzorg is tijdelijke zorgopvang voor als bijvoorbeeld uw mantelzorger een periode niet beschikbaar is of als tijdelijke vervanger van de thuiszorg.

Woonzorg is langdurige zorg voor particulieren. U verblijft bij ons in een mooie kamer, omgeven door alle zorg die u nodig heeft. Uiteraard ook op maat. Vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie. Het is ook mogelijk om als echtpaar bij ons te komen wonen met alle zorg die u of uw partner nodig heeft.

Heeft u vragen over Residentie Mariëndaal of wilt u graag een passend zorgadvies?

Wij staan u graag te woord

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Residentie Mariëndaal bereikt u via de N324 tussen De Elft en Reek. We hebben geen vaste bezoektijden, maar uiteraard gaat de rust en het herstel van onze cliënten voor.

Residentie Mariëndaal

Tolschestraat 2
5363 TC Velp (NB)

048 647 9500
info@doresherstelzorg.nl

Residentie Mariëndaal

Tolschestraat 2
5363 TC Velp (NB)

Routebeschrijving